100 Watt Brewery

Uit Eindhoven, de Lichtstad! In hartje Centrum aan de Dommel wordt al dat moois bedacht en uitgevoerd door een onovertroffen brouwteam dat geen moment rust om de tofste dingen te verzinnen. Onze tanks staan nooit leeg en worden om de haverklap gevuld als een never-ending playlist van waanzinnig lekkere én diverse muziek. Dat swingt letterlijk de pan uit!

Op slechts 10 minuten lopen van het station vind je onze brouwerij en proeflokaal met een fijn zonnig terras aan de Dommel. Hier kun je terecht voor heerlijk eten, rondleidingen, proeverijen en uiteraard onze bieren. Met een wisselend aanbod van 35 stuks moet je wel waken voor keuzestress. Of gewoon nog eens terug komen…

Core Range

Omvangrijk? Zeker! Teveel? Wij vinden van niet.
Onze core range bestaat uit maar liefst 16 verschillende bieren! Van klassieke Belgische stijlen tot pikzwarte stouts. En wij zijn gek van Hop! Niet voor niks is ‘Orchestra of Angels’, een schat van een NEIPA, inmiddels het paradepaardje van de brouwerij. Wij vergeten natuurlijk de prachtige seizoenen van ons landje niet. Heerlijk om naartoe te brouwen. Stuk voor stuk goed doordachte bieren, ontstaan vanuit gevoel en passie!

Core Range

Limited Editions

Om de lol erin te houden, anders sterven onze brouwers aan eenheidsworst, brouwen we lekker vaak waar we zelf zin in hebben. Met zijn allen bekokstoven waar we het land mee gaan bestoken, opvoeden of simpelweg voorzien in een behoefte, meestal die van onszelf. Geen kneiter bitter bier te vinden? Wij brouwen hem. Moe van mierzoete over-the-top Pastry toestanden? Dan gaan we naar de betere patissier voor een taart bij de lunch. Echte smaken in je bier? Doen we, maar alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Reinheitsgebot? Achterhaald concept, maar niks mis met een goed gebrouwen Vienna Lager. Verrijk je wereld begint met het verrijken van je biersmaak, daarna komt de rest.

Als je nu nog twijfelt over het inschrijven op onze nieuwsbrief?

Rondleidingen & Proeverijen

De basis van veel bieren is water, gerst, hop en gist. Aangevuld met verschillende andere ingrediënten zoals limoen, grapefruit, karamel en mooie hopsoorten zorgen voor unieke smaken. Maar hoe verloopt ons brouwproces nou precies? Dit kun je nu hoogstpersoonlijk zien tijdens een rondleiding in de enige échte Eindhovense Stadsbrouwerij. Leuk om samen met je vrienden, familie & collega’s te ondernemen!

Reserveren!

Rondleiding

Wij zullen u en uw gasten ontvangen met een proefglas bier in ons Proeflokaal. Vervolgens leiden wij u rond door de Stadsbrouwerij Eindhoven en zult u het gehele brouwproces doorlopen. We eindigen de rondleiding weer in het Proeflokaal en zullen u daar 2 eigen gebrouwen bieren laten proeven onder het genot van een hapje.

Bierproeverij

Laat u verrassen in het Proeflokaal van de Eindhovense Bierbrouwerij onder leiding van een echte bierspecialist. Onze specialist neemt u mee in de wereld van onze eigen gebrouwen speciaalbieren. U proeft 5 verschillende soorten bieren waarbij passende hapjes worden geserveerd om de smaken nóg beter te laten uitkomen. Een 2 uur durige proeverij vol heerlijkheden en vooral gezelligheid.

Rondleiding + Bierproeverij

Het gehele brouwproces eerst doorlopen en vervolgens de gebrouwen bieren proeven? Laat u verrassen in het Proeflokaal van de Eindhovense Bierbrouwerij onder leiding van een echte bierspecialist. Onze specialist neemt u mee in de wereld van onze eigen gebrouwen speciaalbieren. U proeft 5 verschillende soorten bieren waarbij passende hapjes worden geserveerd om de smaken nóg beter te laten uitkomen. Een 2 uur durige proeverij vol heerlijkheden en een rondleiding door onze brouwerij en bij onze buurman de Bottle Distillery waar we ook een likeur gaan proeven.