NL
Webshop

100 WATT BREWERY

DELIGHTFUL CRAFT BEER

100 watt brewery

Uit Eindhoven, de Lichtstad! In hartje Centrum aan de Dommel wordt al dat moois bedacht en uitgevoerd door een onovertroffen brouwteam dat dagelijks mooie dingen verzint. Onze tanks staan nooit leeg en worden om de haverklap gevuld, net als een never-ending playlist van waanzinnig lekkere én diverse muziek!

Maar dat is niet alles! In 2023 bundelden we onze krachten met niemand minder dan van Moll en Stadsbrouwerij 013 om samen een gloednieuwe brouwerij te creëren, onder de naam Lighttown Brewers. We kijken uit naar een stralende toekomst vol smaakvolle avonturen. Proost op wat komen gaat!

ONZE BIEREN

CORE RANGE

ORCHESTRA OF ANGELS

Gouden vloeibare heerlijkheid! Romig en zacht, extreem fruitig door de vele late hop- en drooghop toevoegingen! En winnaar van de beste NEIPA van Nederland in 2023

150 Watt

Complex robijnrood bier met een krachtige body. Met tonen van donker gedroogd fruit en licht geroosterd brood, gevolgd door een heerlijke lange afdronk. Deze winnaar heeft alles wat je wilt in een bier!

evoluwonder

Volle weizen door het overmatig gebruik van mout. Een deel van de tarwemout die kenmerkend is voor deze bierstijl is vervangen door spelt, een oude tarwesoort.

Witte Dame

Een verfrissend tarwebier, gebrouwen in Belgische stijl met een subtiel vleugje citrus. Het bier heeft een licht troebele, gouden kleur en een volle schuimkraag. Bij het inschenken komt een frisse en fruitige geur vrij die direct uitnodigt om een slok te nemen.

Non de Jus!

Een cereal tripel verrijkt met kamille, paradijszaad en citroenschil. Gebrouwen met ontbijtvlokken (cereal) en een gisttype met droge afdronk.

40 Watt

Een cereal tripel verrijkt met kamille, paradijszaad en citroenschil. Gebrouwen met ontbijtvlokken (cereal) en een gisttype met droge afdronk.

IMPRESSIE

Onze bieren bij jou thuis? Bestel de bieren in onze webshop!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details