Barrel Aged Holiness

Ons BA programma behelst 4 themakleuren waarin we de bieren afhankelijk van het type onder categoriseren, geel, oranje, rood en zwart.

Gewoonweg bijzonder

Barrels zo ver als je kunt kijken:
Ons vatenpark is vrij fors, interessant is hij des te meer. Je komt naast de gebruikelijke bieren zoals stouts en quadrupels op whisky of bourbon vaten ook meer gewaagde en uitdagende combinaties tegen. Imperial Dunkel Weizen op Vyshnia, Wee Heavy op Grappa, Saison XO op Calvados, Old Ale op Mezcal. De kleur of smaak van het bier doet er eigenlijk niet zo toe, onze brouwers zoeken het bier bij het vat, of het vat bij het bier. We barrel-agen sommige bieren uit ons vast assortiment maar ook schromen we niet speciaal een bier te creƫren waarvan wij geloven dat daar iets heiligs uit voort kan komen. De bieren rijpen meestal tussen 8 en 14 maanden om tot een gelukzalig huwelijk tussen hout en bier te verrijzen.

Puur en eerlijk.

Band of Barrels!

Het op vaten laten rijpen van onze mooie bieren is natuurlijk het summum van smaakbeleving.
In de Band of Barrels box zit altijd een mooie selectie van bieren die minimaal 9 en soms wel meer dan 14 maanden op een zorgvuldig uitgekozen vat gerijpt zijn. Proef de compositie van het bier, het vat en de originele bewoner(s), geduld en tijd.

Check de verkooppunten