NL
Webshop Reserveren

Bekijk hier onze FAQ

Moet ik reserveren?

Het is altijd verstandig om te reserveren wil je verzekerd zijn van een plekje in ons Proeflokaal. Doordeweeks is het wat rustiger dan in het weekend. Op de dag zelf kan je altijd even bellen of er nog plek is.

Hoe kan ik reserveren?

Dit kan via de widget op onze website. Voor groepen groter dan 14 personen verzoeken we je een groepsaanvraag te sturen. Op de dag zelf kan je altijd even bellen of er nog plek is.

Mag ik mijn hond meenemen naar binnen?

Dieren zijn ontzettend welkom bij ons. Er bevinden zich grote dierenliefhebbers onder het personeel. Wij verzorgen graag een drinkbakje met water.

Hebben jullie gebak?

Wij hebben geen gebak in ons assortiment, wel desserts.

Hebben jullie ook kindermenu’s?

Wij bieden geen kindermenu aan. Er is wel altijd een mogelijkheid om een mini burgertje te bestellen en verder staan er voldoende snacks op de kaart die zijn te combineren met een frietje.

Hebben jullie ook vegetarische of veganistische mogelijkheden op de menukaart?

Er staan zeker vegetarische en veganistische opties op onze menukaart. Neem gerust een kijkje op onze menukaart.

Hebben jullie ook afhaalmogelijkheden?

Onze bieren zijn te koop aan de bar, in de vorm van bierpakketten of losse flesjes. Ons eten is echter niet af te halen.

Welke open activiteiten bieden jullie aan?

Helaas bieden we momenteel geen rondleidingen in verband met de verhuizing en uitbreiding van onze brouwerij naar Lighttown Brewers. Wel vinden er nog steeds iedere maand Open Proeverijen en Masterclasses plaats in ons Moutlokaal. Meer informatie over de open activiteiten inhoudelijk vind je hier.

Welke groepsactiviteiten bieden jullie aan?

Je kunt de Proeverij ook besloten boeken tegen een kleine meerprijs. Hieraan dienen minimaal 10 kunnen maximaal 20 personen per ronde deelnemen. De proeverij kan doordeweeks gepland worden tot 17:00 uur, met uitzondering van vrijdag. Op zaterdag & zondag kan dit gepland worden met een starttijd tussen 13:00 en 14:30. De besloten proeverij duurt 2 tot 2,5 uur en is inhoudelijk hetzelfde als de open proeverij. De Masterclass bieden we helaas niet besloten aan.

Hoe kan ik een activiteit boeken?

Je kunt de activiteiten boeken via dezelfde wijze als een reguliere reservering. Je vind de widget voor reserveringen rechtsonder in de hoek op de website.

Ik kan niet meer voldoende tickets bestellen, wat nu?

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per activiteit. Kun je niet meer tickets selecteren dan gewenst, dan zit de activiteit helaas vol. Vol is helaas ook echt vol.

Ik kan de gewenste datum niet vinden in de agenda, wat nu?

Onze activiteiten vinden plaats op vaste data. Een andere datum kunnen we enkel besloten boeken, dus vanaf 10 personen. Je kunt dit aanvragen via het aanvraagformulier. Dan gaan we samen kijken of we dit op de gewenste datum kunnen realiseren.

Ik wil met een grote groep komen dineren, kan dat?

Je kunt bij ons terecht voor het diner met grote groepen. Afhankelijk van de groepsgrootte bieden we diverse mogelijkheden. In het Proeflokaal kunnen maximaal 14 gasten aan één tafel zitten. Alle aantallen tussen 14 en 22 personen zullen worden verdeeld over verschillende tafels in de borrelhoek. In de zomermaanden kunnen we ook een BBQ organiseren vanaf 30 personen op ons binnen terras.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details