Café 100 Watt

Café 100 Watt, het proeflokaal van de Stadsbrouwerij Eindhoven is dé unieke locatie voor uw partij of gezellige middag/avond uit. Midden in het hart van Eindhoven vind u ons proeflokaal in de karakteristieke oude Schellens fabriek.

Voor de ultieme bierbeleving bij de bron, 14 taps met wisselende bieren in uiteenlopende stijlen, heerlijke (begeleidende) gerechten en een zonovergoten terras aan rivier de Dommel. Iets te vieren of gewoon een gezellig uitje met je vrienden, familie & collega’s?

Proef de sfeer!

Beste bierliefhebber!

Wij zijn enorm gesteld op jou als gast en op ons altijd hardwerkende team. Daarom hebben wij besloten om onze deuren te sluiten.

De berichtgeving van de overvolle IC’s, de enorme groei van het aantal besmettingen en het feit dat 50% van de opnames jonger is dan 50 jaar doet ons dit besluiten.

Dit betekent het beschermen van de oudere generatie, en terughoudend zijn met sociale contacten, onvoldoende is om de gezondheid van ons personeel en jullie als gasten te waarborgen. Daarom vinden wij langer open blijven onverantwoord.

Wij wensen iedereen enorm veel sterkte en hopen dat jullie koelkast vol ligt met onze heerlijke bieren ;). Blijf ons volgen want we gaan de komende dagen zorgen voor online-bierig-vermaak! Laten we er samen het beste van maken. Zorg goed voor jezelf!